• banner
  • banner
  • bab
  • bab

ABOUT kita

  • Anyar Company duwe 12 taun ing baris iki, kita kudu pabrik dhewe wis 60 buruh, 10000m2 workshop, 12years pengalaman Fastener industri, ISO9001 certificated, tim dodolan tanggung jawab, nanggepi cepet kanggo requirement customer kang, siji jam tekan Shanghai utawa Ningbo port, sing kepriye tetep kualitas unggul lan offersrvice competitive kanggo pelanggan rego global.

Baru

Feature Products