• banner
  • banner
  • kira-kira
  • kira-kira

Ngeunaan Us

  • Novelty Company gaduh 12 taun di garis kieu, urang gaduh pabrik sorangan boga 60 pagawe, 10000m2 workshop, 12years pangalaman fastener industri, ISO9001 certificated, tim jualan jawab, respon rusuh pikeun sarat customer urang, salah jam jangkauan Shanghai atanapi Ningbo port, maranéhanana anu kumaha urang tetep kualitas punjul tur offersrvice kalapa pikeun konsumén hargana global.

Arrivals anyar

fitur Produk