• banderolë
  • banderolë
  • rreth
  • rreth

RRETHUs

  • Kompania NOVELTY ka 12 vjet në këtë linjë, ne kemi fabrikën e vet me 60 punëtorë, punëtori 10000 m2, përvojë 12 vjeçare në industrinë e fiksuesve, certifikuar ISO9001, ekip i përgjegjshëm i shitjeve, përgjigje e shpejtë për kërkesat e klientit, një orë arrijmë në portin e Shangait ose Ningbo, kështu ne mbani cilësi superiore dhe oferta konkurruese për klientët me vlerë globale.

Arritje të reja

Produkte të veçanta