• банер
  • банер
  • во врска со
  • во врска со

ЗА нас

  • Новина Друштвото има 12 години во оваа линија, имаме сопствена фабрика има 60 работници, 10000m2 работилницата, 12years споите индустрија искуство, ISO9001 потврдија, одговорен тим за продажба, брз одговор на барањата на клиентите, еден час дофат Шангај или Ningbo порта, тие се како ние задржи супериорен квалитет и конкурентна offersrvice за глобалната ценети клиенти.

Нови пристигнувања

функција Производи